If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Намерих много мнения и то различни, но не знам на какво да вярвам. Ще отскоча скоро до Румъния и дилемата е необходима ли е зелена карта за гражданската отговорност или не е задължителна за страни от ЕС?
Това което разбрах със сигурност е, че ще ми е необходима винетка за територията на Румъния, но още не знам за зелената карта.
Прочети си полицата на застраховката. Ако има забележка, че колата ще се ползва само на територията на БГ ще ти е необходима з.к. защото ако стане ПТП на практика няма да имаш застраховка( това го прилагаха Лев Инс) Ако пише, че е валидна и извън БГ не ти е необходима.
Друг е въпроса, че едва ли румънските полицай ще го разберат това и ще ти я искат най-вероятно.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз съм ходил с 3 различни коли последните 3 години до Гърция (Солун) и до Румъния (Букурещ, Сибиу и Трансфагарашан) без зелена карта. Никога не са ми искали зелена карта, но и никога не съм имал ПТП или да са ме спирали полицаи...
Всеки различно ще ти каже, но според мен за страни от Европейския съюз, си важи нашата ГО, зелената карта бих си направил, в случай че ще минавам през Сърбия или Турция да речем...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Абе хора,как да си пусна да влиза въздух в купето,ама не искам да работи климатика ... е баси тъпия въпрос майна...
Ами сваляш десния прозорец 5-6 см и си ти Иначе съм забелязал, че през решетките на таблото при движение си влиза въздух и без пуснат климат... може би поради възрастта на автомобила
Колеги, днес ми изпуши вентилаторчето за въздух към купето.. Има ли някакви теми или коментари за него, че немога да намеря?
Разглобяванка откъм дясната чистачка докато опреш до него. Преди това иди някой да ти събере фреона щото и там се разкача. Вентилатор търсих за някой, новия не беше много пари, но момчето се спря на стар. Навремето аз за моя броих 200кинта втора употреба, колко ми е бил акъла, сега бих сложил нов. От Ланча Капа е същия.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Скоро правих същата манипулация,както ти е писал колегата CODE някои да ти източи фреона след което се свалят тръбите които са отгоре и така докато стигнеш до вентилаторчето.Аз го взех втора ръка за 40 кинта иначе има ново в АХМ мисля че беше около 280 лева.Упех.
Comment